Oulun Keskustan puheenjohtajaksi Urho Haho

Oulun Keskustan kunnallisjärjestön kevätkokouksessa valittiin uudeksi puheenjohtajaksi Urho Haho. 

– Olen kiitollinen kokousväelle saamastani luottamuksesta tähän tehtävään. Pyrin tehtävässäni palauttamaan oululaisten luottamuksen takaisin keskustaan ja se tapahtuu tekemällä aitoa keskustalaista politiikkaa. Aito keskustalainen politiikka on ollut puolueella viimeaikoina hakoteillä, Haho paaluttaa. 

-Oulun keskustan tulee näkyä ja kuulua kaupungin kehittämisessä, myös vaalien ulkopuolella. Viesti menee politiikassa aina äänestäjille perille. Viime aikoina keskustan perille mennyt viesti on ollut liian hajutonta ja mautonta, Haho toteaa. 

Oulussa menossa oleva kyläkoulujen lakkautusuhka huolestutti keskustaväkeä suuresti. Tästä kokousväki linjasi toimimaan keskustan lähikoulumallin ohjelman mukaisesti, jossa ohjenuorana on lähikoulujen puolustaminen.

Keskustan ydinviesti on se, että haluamme suosia pienempiä kouluyksiköitä, luokkia ja yhteisöllisyyttä. Koulumatka ei saa kuormittaa lasta kohtuuttomasti, jonka vuoksi koulun on oltava lähellä. Tämä on puolueen arvovalinta. Haluamme panostaa lasten ja nuorten oppimiseen niin taloudellisesti kuin pedagogisesti.

Oulun Keskusta täydensi myös hallituspaikkojaan. Uusiksi kunnallisjärjestön hallituksen jäseniksi valittiin Henrik Hämäläinen ja Jani Alakangas. Varajäseniksi valittiin Merja Paloniemi ja Anna-Liisa Pesola. Kaupunginvaltuustossa maanantain kokouksessa valittiin uudeksi rakennuslautakunnan puheenjohtajaksi Eeva-Maria Parkkinen eronneen Merja Rasinkankaan tilalle.

Urho Haho 0451265433

Oulun Keskustan kunnallisjärjestön pj.

 

Kunnallisjärjestön kokoonpano 2023:

Puheenjohtaja Urho Haho

Varapuheenjohtaja Janika Harju

Sihteeri Anitta Nykyri

Hallituksen jäsenet:

Tuija Patana

Joel Taskila

Eero Pernu

Pentti Marttila-Tornio

Jani Alakangas

Saara Tikkakoski

Auli Hepokangas

Anne Harmoinen

Lauri Kauppila

Henrik Hämäläinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *